Däck Göteborg - 

Däck för alla miljöer

Vi har allt ni behöver från service till fälgar!

Produkter & tjänster

Vi erbjuder däck & däckfälgar i högsta kvalitét, du hittar märken som Achilles, Bridgestone, Continental, Goodyear, Mazzini & Michelin. Vi har däck till bil, lättlastbil & motorcykel. Vi erbjuder även flertal tjänster i vår verkstad. Hos oss på Däcktoppen AB hjälper vi dig med reparation, montering, balansering, däckbyte och även däckhotell om du vill lämna dina vinterdäck i en isolerad miljö. Vi utför många olika reparationer och har alla tillbehör som kan behövas för just dina däck. Kontakta oss för mer information.

Däckförvaring & Däckbyte

Vi förvarar också dina däck i vårt däckhotell – ett däckskifte ingår i priset.
Däcktoppen är den lilla däckfirman med det stora  sortimentet och utbudet,  vi har alltid minst 15 000 däck i lager. Vår verkstad är redo tidigt med höstens däckbyte, kontakta oss eller besök vår butik för att boka en tid. Vill du kan du även lämna dina sommardäck hos oss över vintern, vi finns i Göteborg, vi ses!

Reparation & Montering

Vi utför många olika reparationer. Kontakta oss och fråga hur vi kan hjälpa er så kan vi ge ett prisförslag.

Vår butik

I vår butik säljer vi däck och fälgar av alla kända märken i olika storlekar, fälgar, modeller och prisklasser till de flesta bilmodeller och olika slags däcktillbehör – alltid till bästa möjliga pris och högsta möjliga service. 

Däcktoppen - Däck Göteborg

Boka däckbyte idag!

Däcktoppen AB
Östergärde industriväg 410
417 29 GÖTEBORG

08-541 385 30

Kontakta oss

Kontakta oss idag!

Skicka en bokningsförfrågan redan idag.

Fyll i formuläret så återkommer vi till er så snart vi kan.